Assemblea d’Unitat Popular Carraixet

03/02/2009

Assemblees d’aturats: Una oportunitat contra la crisi

Filed under: Notícies de l'AUP — aupcarraixet @ 10:32

xerrada-ateneuAquest dissabte 7 de febrer, tindran lloc unes jornades de tècniques i de debat al voltant de les alternatives organitzatives que proposem per fer front a la crisi. Concretament, parlarem sobre les Xarxes Solidàries i de suport mutu, i especialment, de l’experiència de les Assemblees d’Aturats i Aturades. Així doncs, comptarem també amb la intervenció d’un company de la COS, i especialment, d’un company ex-militant de l’Assemblea d’Aturats de Barakaldo (actualment militant al col·lectiu contra l’exclussió social, BerriOtxoak), que ens explicarà què és una assemblea d’aturats, com s’organitza, com funciona, etc., de cara a poder començar a organitzar-ne una a València… i fer extensiva aquesta proposta a d’altres pobles de l’Horta, i d’altres comarques d’arreu dels Països Catalans.

La xerrada començarà a les 11h del matí.
A les 14h pararem per dinar (dinar popular, 5€ per treballadors, 3€ per aturats i estudiants, els beneficis del qual aniran per la Caixa de Resistència del nostre company David de Vilafranca i per organitzar noves accions contra la crisi).
Després de dinar, a les 16h, es passarà el vídeo-documental “Tupac Amaru: Construyendo un milagro”, realitzat per les companyes i companys de la Central de los Trabajadores Argentinos – CTA, i que parla sobre l’enorme tasca organitzadora en cooperatives, menjadors populars, etc., autoorganitzades des d’aquest sindicat, al barri més empobrit de la capital d’una de les regions més empobrides de tot Argentina (Jujuy).
Després d’aquest documental (45min), farem un debat al voltant d’aquestes experiències, i de la possibilitat i interès que pensem, des de la COS, per extrapolar aquestes experiències en la nostra realitat

ORGANITZA: AUP del Carraixet, CAJEI, COS, Endavant, Maulets i SEPC

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: